Erwin

Over mij

Relatietherapeut ErwinMijn naam is Erwin, psycholoog in Amersfoort. Als psycholoog werk ik sinds mijn 25e met mensen. Zowel individueel, in bedrijven en met stellen. Wanneer je een afspraak met mij maakt ben ik gericht op contact en verbinding. Soms heel direct, serieus als het nodig is en luchtig als het kan. Ondertussen ben ik 55 en breng ik naast alle opleidingen en cursussen vooral ook mijn eigen levenservaring meer. Graag zoek ik met jullie naar wat jullie verbindt.

Relatietherapie

In de relatie gaat het om het je opnieuw kunnen verbinden met je partner. Je veilig voelen om te kunnen zeggen wat er nodig is. Je verbonden voelen ook wanneer het even niet lekker loopt. Een relatie zonder ergernissen bestaat volgens mij niet. Ook al spreek je ze niet uit ze zijn er wel. Wanneer ergernissen leiden tot de vraag of het nog wel goed gaat in de relatie, of de ander je nog wel leuk vindt of de relatie nog wel passend is zijn jullie in een patroon terecht gekomen. Je wil niet uit elkaar, maar je merkt aan alles dat het niet lekker loopt. Relatietherapie gaat over het herkennen van jullie eigen patroon en het herstellen van de connectie. Dat is waar ik jullie in begeleid en help anders met elkaar om te gaan.

Relatietherapie hoe gaat het in zijn werk

Het is belangrijk dat je het er samen over eens bent dat je je relatie met een derde wilt bespreken. Meestal vraag ik kort door naar de situatie zoals die nu tussen jullie is. Vervolgens maken we een afspraak. Je krijgt van mij een intake formulier toegestuurd waarin je afzonderlijk van elkaar een aantal vragen over de relatie beantwoord. Daarnaast krijg je van mij een informatiepakket waardoor het duidelijk is wat je kunt verwachten. Wat je van mij kunt verwachten en wat er van jou verwacht wordt. Eén ding is helder, wanneer je eigenlijk geen tijd hebt om er thuis ook aan te werken (of geen zin) is het zonde om een afspraak te maken. In ons eerste gesprek gaan we in op het intakeformulier. Met name op wat je wil bereiken in de therapie. Wanneer jullie het idee hebben dat er een klik is maken we vervolg afspraken en geef ik in grote lijn aan hoe het traject er uit ziet.

Kosten

Het eerste gesprek duurt 1,5 uur en kost 146,25. Daarna duren de gesprekken 1 uur en zijn de kosten 97,50 per uur.

Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.