Kosten Relatietherapie

Kosten bij Relatietherapie Nederland

Iedere relatietherapeut van Relatietherapie Nederland hanteert eigen tarieven. Klik voor meer informatie over de kosten op de gewenste locatie:

Alkmaar
Amersfoort
Amstelveen
Amsterdam
Assen
Beilen
Den Haag
Eindhoven
Haarlem
Hoogeveen
Meppel
Nijmegen
Utrecht
Rotterdam
Zwolle

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor bijvoorbeeld voorbereiding en verslaglegging. De relatietherapeuten van Relatietherapie Nederland hanteren transparante tarieven voor enkel de daadwerkelijke gespreksduur.

Relatietherapie wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Het is dus niet mogelijk om de facturen in te dienen bij de zorgverzekeraar. Onder bepaalde voorwaarden kunnen de gesprekken onder ‘specifieke zorgkosten’ vallen waardoor deze volledig fiscaal aftrekbaar zijn. De kosten voor relatietherapie zijn volledig aftrekbaar als er sprake is van verwijzing door een huisarts. Deze verwijzing moet dan op basis van ‘psychisch lijden’ zijn. Voor inlichtingen over uw specifieke geval, verwijzen wij u graag naar de Belastingdienst.

Bij annuleringen korter dan 24 uur van tevoren wordt 75% van de kosten in rekening gebracht. Bij no shows wordt 100% van de kosten in rekening gebracht.

 

 

 

 

Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.