Relatietherapie Alkmaar

Relatietherapeuten Alkmaar

 

Relatietherapeut AlkmaarEigenschappen

  • Flexibel
  • Praktisch
  • Empathisch

Lees hier meer over Drs. Merijn.

Bent u op zoek naar relatietherapie in Alkmaar? Dan bent u bij Relatietherapie Nederland aan het goede adres.  In het begin van uw relatie heeft u zeer waarschijnlijk het gevoel gekend dat alles min of meer vanzelf leek te gaan. U was verliefd en zag louter de positieve eigenschappen van uw partner. Gedurende uw relatie zijn u wellicht meer en meer eigenschappen bij uw partner op gaan vallen, die u als negatief ervaart. Opeens lijkt het binnen uw relatie niet meer vanzelf te gaan. Inmiddels heeft u de eerste stap gemaakt door te erkennen dat er relatieproblemen binnen uw relatie zijn ontstaan. Indien u geen vertrouwen heeft om samen met uw partner deze problemen het hoofd te bieden, zorg dan dat u hulp inschakelt. Het gevaar is namelijk dat u zowel emotioneel, als fysiek verwijdert van uw partner met als gevolg enorme spanningen voor u, uw partner (en uw kinderen). Daarnaast leert de ervaring dat het eenvoudiger is om samen naar een oplossing te zoeken wanneer u er vroeg bij bent. Vaak zorgen kleine veranderingen al voor een wereld van verschil.  Kortom, blijf er niet mee rondlopen.

Professionele relatietherapie in Alkmaar

Relatietherapie Alkmaar
Relatietherapie Alkmaar

Ook wanneer uw relatieproblemen al geruime tijd bestaan en u elkaar gaandeweg min of meer bent kwijtgeraakt, staan we uiteraard voor u klaar. Onze ervaren relatietherapeuten zullen uw relatieproblemen tijdens het intakegesprek analyseren. Vervolgens zal er gezamenlijk op zoek worden gegaan naar oplossingen om samen weer gelukkig te kunnen zijn binnen uw relatie. We zijn gericht op kortdurende hulp, zodat u weer verder kunt.

Wanneer u zich niet meer gelukkig voelt binnen uw relatie is het verstandig om zo snel mogelijk hulp van een ervaren relatietherapeut in te schakelen. Op deze manier voorkomt u verdere verwijdering tussen u en uw partner. U kunt overigens ook terecht voor relatietherapie op onze andere locaties, zoals relatietherapie in Almere of relatietherapie in Amstelveen

Aanmelden intakegesprek Relatietherapie locatie Alkmaar

Meldt u vandaag nog aan voor een intakegesprek in Alkmaar bij Relatietherapie Nederland, zodat u en uw partner op korte termijn de eerste stappen kunnen zetten richting een oplossing. Klikt u hier om u aan te melden voor een intakegesprek.

 

 

 

 


Veel gestelde vragen

 

Kunnen we snel terecht voor een afspraak?
Aangezien we geen wachtlijst hebben, kunt u op zeer korte termijn bij ons terecht. Vaak dezelfde week al indien dit wenselijk is.
Meldt u zich hier aan >>

Met welke relatieproblemen kunnen we ons aanmelden?
We zien partners met uiteenlopende relatieproblemen zoals communicatieproblemen, opgelopen relationele spanningen, jaloezie, intimiteitsproblemen, het gevoel dat uw partner u niet begrijpt en of aanvoelt, overspel, het gevoel dat u niet zichzelf kunt zijn binnen de relatie, ruzies en conflicten.
Bekijk hier veel voorkomende problemen >>

Is het ook mogelijk om relatietherapie online te volgen?
Ja, het is mogelijk om relatietherapie online te volgen, maar in alle eerlijkheid heeft de reguliere vorm de voorkeur. In deze periode is online relatietherapie echter een goed alternatief

Is het niet verstandiger om onze relatie te beëindigen indien we relatietherapie nodig hebben?
Er zijn allerlei factoren die een invloed hebben op uw relatie. Daarnaast gaat u individueel, maar ook als stel verschillende fasen in uw leven door. Het is eerder een uitzondering dan de regel dat er geen relatieproblemen onderweg ontstaan. U kunt dus ondanks het hebben van een goede relatie toch gaandeweg relatieproblemen ontwikkelen.


Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.