Relatietherapie Alkmaar

Relatietherapeuten Alkmaar

 

Relatietherapeut AlkmaarEigenschappen

  • Flexibel
  • Praktisch
  • Empathisch

Lees hier meer over Drs. Merijn de Bruin.

Bent u op zoek naar relatietherapie in Alkmaar? Dan bent u bij Relatietherapie Nederland aan het goede adres.  In het begin van uw relatie heeft u zeer waarschijnlijk het gevoel gekend dat alles min of meer vanzelf leek te gaan. U was verliefd en zag louter de positieve eigenschappen van uw partner. Gedurende uw relatie zijn u wellicht meer en meer eigenschappen bij uw partner op gaan vallen, die u als negatief ervaart. Opeens lijkt het binnen uw relatie niet meer vanzelf te gaan. Inmiddels heeft u de eerste stap gemaakt door te erkennen dat er relatieproblemen binnen uw relatie zijn ontstaan. Indien u geen vertrouwen heeft om samen met uw partner deze problemen het hoofd te bieden, zorg dan dat u hulp inschakelt. Het gevaar is namelijk dat u zowel emotioneel, als fysiek verwijdert van uw partner met als gevolg enorme spanningen voor u, uw partner (en uw kinderen). Daarnaast leert de ervaring dat het eenvoudiger is om samen naar een oplossing te zoeken wanneer u er vroeg bij bent. Vaak zorgen kleine veranderingen al voor een wereld van verschil.  Kortom, blijf er niet mee rondlopen.

Professionele relatietherapie in Alkmaar

Relatietherapie Alkmaar
Relatietherapie Alkmaar

Ook wanneer uw relatieproblemen al geruime tijd bestaan en u elkaar gaandeweg min of meer bent kwijtgeraakt, staan we uiteraard voor u klaar. Onze ervaren relatietherapeuten zullen uw relatieproblemen tijdens het intakegesprek analyseren. Vervolgens zal er gezamenlijk op zoek worden gegaan naar oplossingen om samen weer gelukkig te kunnen zijn binnen uw relatie. We zijn gericht op kortdurende hulp, zodat u weer verder kunt.

Wanneer u zich niet meer gelukkig voelt binnen uw relatie is het verstandig om zo snel mogelijk hulp van een ervaren relatietherapeut in te schakelen. Op deze manier voorkomt u verdere verwijdering tussen u en uw partner. U kunt overigens ook terecht voor relatietherapie op onze andere locaties, zoals relatietherapie in Amsterdam of relatietherapie in Amstelveen

Aanmelden intakegesprek Relatietherapie locatie Alkmaar

Meldt u vandaag nog aan voor een intakegesprek in Alkmaar bij Relatietherapie Nederland, zodat u en uw partner op korte termijn de eerste stappen kunnen zetten richting een oplossing. Klikt u hier om u aan te melden voor een intakegesprek.

 

Adres locatie Alkmaar

Jan Ligthartstraat 1
1817 MR Alkmaar

 

 

 

Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.