Relatietherapie Amstelveen

Relatietherapeuten Amstelveen

 

Relatietherapeut AmstelveenEigenschappen

  • Flexibel
  • Praktisch
  • Empathisch

Lees hier meer over Drs. Merijn.

Bent u op zoek naar relatietherapie in Amstelveen? Dan bent u bij Relatietherapie Nederland aan het goede adres. Onze universitair geschoolde relatietherapeuten gaan graag met u op zoek naar de relatieproblemen, die u ervaart binnen uw relatie. Omdat ieder mens uniek is, is er ook geen relatie hetzelfde. De relatietherapeut zal samen met u op zoek gaan naar een passende oplossing voor uw specifieke problemen en interacties. Er zijn vele oorzaken, waardoor relatieproblemen kunnen ontstaan. Wellicht communiceert u niet meer op een juiste wijze met elkaar of u loopt vast in bepaalde patronen. Beiden komt zeer regelmatig voor.  

Het doorbreken van ingeslepen patronen lijkt op een zeker punt moeilijk of zelfs onmogelijk. U raakt zowel fysiek als emotioneel steeds verder van uw partner verwijderd. Vanwege de vaak hoog opgelopen emoties lukt het niet of nauwelijks om samen tot oplossingen te komen. Daarnaast lukt het zeer regelmatig niet meer om op een juiste wijze met elkaar te communiceren, vanwege hoog opgelopen emoties. Het kan ook zijn dat u de moeilijkheden niet bespreekt, omdat de problemen uit de weg worden gegaan. De problemen worden steeds groter en uiteindelijk lijkt u elkaar volledig te zijn kwijtgeraakt.   

In de praktijk blijkt dat mensen vaak pas in een laat stadium hulp zoeken bij relatieproblemen. Het heeft echter de voorkeur om zo spoedig mogelijk hulp te zoeken om te voorkomen dat u verder van elkaar verwijdert. Gedurende het traject van relatietherapie wordt er aandacht besteed aan erkenning, herkenning en het oplossen van de relatieproblemen. Met behulp van uw relatietherapeut gaat u  samen op zoek naar manieren om weer gelukkig te kunnen zijn binnen uw relatie. 

Professionele relatietherapie in Amstelveen

Relatietherapie Amstelveen
Relatietherapie Amstelveen

Ook wanneer uw relatieproblemen al geruime tijd bestaan en u elkaar gaandeweg min of meer bent kwijtgeraakt, staan we uiteraard voor u klaar. Onze ervaren relatietherapeuten zullen uw relatieproblemen tijdens het intakegesprek analyseren. Vervolgens zal er gezamenlijk op zoek worden gegaan naar oplossingen om samen weer gelukkig te kunnen zijn binnen uw relatie. We zijn gericht op kortdurende hulp, zodat u weer verder kunt.

Wanneer u zich niet meer gelukkig voelt binnen uw relatie is het verstandig om zo snel mogelijk hulp van een ervaren relatietherapeut in te schakelen. Op deze manier voorkomt u verdere verwijdering tussen u en uw partner. U kunt overigens ook terecht voor relatietherapie op onze andere locaties, zoals relatietherapie in Amsterdam of relatietherapie in Haarlem

Aanmelden intakegesprek Relatietherapie locatie Amstelveen

Meldt u vandaag nog aan voor een intakegesprek in Alkmaar bij Relatietherapie Nederland, zodat u en uw partner op korte termijn de eerste stappen kunnen zetten richting een oplossing. Klikt u hier om u aan te melden voor een intakegesprek.

 

 

 

 


Veel gestelde vragen

 

Kunnen we snel terecht voor een afspraak?
Aangezien we geen wachtlijst hebben, kunt u op zeer korte termijn bij ons terecht. Vaak dezelfde week al indien dit wenselijk is.
Meldt u zich hier aan >>

Met welke relatieproblemen kunnen we ons aanmelden?
We zien partners met uiteenlopende relatieproblemen zoals communicatieproblemen, opgelopen relationele spanningen, jaloezie, intimiteitsproblemen, het gevoel dat uw partner u niet begrijpt en of aanvoelt, overspel, het gevoel dat u niet zichzelf kunt zijn binnen de relatie, ruzies en conflicten.
Bekijk hier veel voorkomende problemen >>

Is het ook mogelijk om relatietherapie online te volgen?
Ja, het is mogelijk om relatietherapie online te volgen, maar in alle eerlijkheid heeft de reguliere vorm de voorkeur. In deze periode is online relatietherapie echter een goed alternatief

Is het niet verstandiger om onze relatie te beëindigen indien we relatietherapie nodig hebben?
Er zijn allerlei factoren die een invloed hebben op uw relatie. Daarnaast gaat u individueel, maar ook als stel verschillende fasen in uw leven door. Het is eerder een uitzondering dan de regel dat er geen relatieproblemen onderweg ontstaan. U kunt dus ondanks het hebben van een goede relatie toch gaandeweg relatieproblemen ontwikkelen.


Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.