Relatietherapie Amsterdam

Relatietherapeuten Amsterdam               

 

Relatietherapeut AmsterdamEigenschappen:

   • Nuchter
   • ‘To the point’
   • Geen ‘geitenwollensok’
   • Gericht op kortdurende hulp

Lees hier meer over Drs. Rienk Spoelstra

 

 

Als u op zoek bent naar relatietherapie in Amsterdam, staan onze professionele en deskundige therapeuten graag voor u klaar. Bij Relatietherapie Nederland bent u van harte welkom als u wilt werken aan het herstellen van uw relatie. Naast onze vestiging in Amsterdam, staan we ook graag voor u klaar als u gebruik wilt maken van relatietherapie in Amstelveen.

Het erkennen van de problemen binnen uw relatie is een belangrijke eerste stap. Daarmee voorkomt u dat deze problemen uitmonden in een onherstelbare breuk. Daarnaast voorkomt u met het vroegtijdig aanpakken van relatieproblemen vervelende spanningen voor uzelf en uw directe omgeving. Hierbij kunt u denken aan uw kinderen, werkomgeving of familie. Toch is het samen aanpakken van deze spanningen niet altijd eenvoudig. Vaak zijn spanningen al dermate hoog opgelopen dat het inleven in uw partner erg moeilijk is geworden.

Het gevolg kan zijn dat er zowel mentale als fysieke verwijdering van elkaar ontstaat. U en uw partner voelen zich niet begrepen waardoor conflicten zich op den duur steeds sneller opvolgen. In dat geval is het goed om gebruik te maken van relatietherapie in Amsterdam. Ook als u ondersteuning of relatietherapie in Amersfoort nodig heeft staan we voor u klaar.

Relatietherapie omgeving Amsterdam

Relatietherapie Amsterdam
Relatietherapie Amsterdam

Bij Relatietherapie Nederland maken we gebruik van een heldere werkwijze. Uiteraard bieden onze ervaren therapeuten u hierbij de ondersteuning die u nodig heeft om uw relatie weer prettig te kunnen maken. Aan de hand van een intakegesprek worden de problemen welke u en uw partner ervaren inzichtelijk gemaakt. Aan de hand van deze informatie wordt er een plan van aanpak opgesteld. Deze is altijd op maat gemaakt en sluit geheel aan bij de problematiek binnen uw relatie.

Elke verbintenis of huwelijk is immers uniek. Samen met één van onze ervaren therapeuten werkt u aan een goede verstandhouding waardoor uw relatie weer kan groeien naar iets moois Natuurlijk bent u bij ons niet alleen welkom in Amsterdam, maar ook als u op zoek bent naar relatietherapie in Utrecht staan we voor u klaar. Met meerdere vestigingen in Nederland kunt u altijd rekenen op de hulp die u nodig heeft.

Ook het volgen van relatietherapie in Zwolle is een mogelijkheid. Als u spanningen en problemen ervaart binnen uw relatie, is het verstandig om deze snel en effectief aan te laten pakken. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een intakegesprek. Onze ervaren therapeuten staan graag voor u klaar.

Aanmelden intakegesprek Relatietherapie locatie Amsterdam

Meldt u vandaag nog aan voor een intakegesprek in Amsterdam bij Relatietherapie Nederland, zodat u en uw partner op korte termijn de eerste stappen kunnen zetten richting een oplossing. Klikt u hier om u aan te melden voor een intakegesprek.

 

 

 

 

 

 


Veel gestelde vragen

 

Kunnen we snel terecht voor een afspraak?
Aangezien we geen wachtlijst hebben, kunt u op zeer korte termijn bij ons terecht. Vaak dezelfde week al indien dit wenselijk is.
Meldt u zich hier aan >>

Met welke relatieproblemen kunnen we ons aanmelden?
We zien partners met uiteenlopende relatieproblemen zoals communicatieproblemen, opgelopen relationele spanningen, jaloezie, intimiteitsproblemen, het gevoel dat uw partner u niet begrijpt en of aanvoelt, overspel, het gevoel dat u niet zichzelf kunt zijn binnen de relatie, ruzies en conflicten.
Bekijk hier veel voorkomende problemen >>

Is het ook mogelijk om relatietherapie online te volgen?
Ja, het is mogelijk om relatietherapie online te volgen, maar in alle eerlijkheid heeft de reguliere vorm de voorkeur. In deze periode is online relatietherapie echter een goed alternatief

Is het niet verstandiger om onze relatie te beëindigen indien we relatietherapie nodig hebben?
Er zijn allerlei factoren die een invloed hebben op uw relatie. Daarnaast gaat u individueel, maar ook als stel verschillende fasen in uw leven door. Het is eerder een uitzondering dan de regel dat er geen relatieproblemen onderweg ontstaan. U kunt dus ondanks het hebben van een goede relatie toch gaandeweg relatieproblemen ontwikkelen.


Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.