Relatietherapie Amsterdam

Relatietherapeuten Amsterdam

Relatietherapeut AmsterdamEigenschappen

 • Nuchter
 • Explorerend
 • Objectief
 • Empathisch

Lees hier meer over Oscar.

 

Relatietherapeut CoenEigenschappen

 • Vriendelijk
 • Direct
 • Doortastend
 • Meelevend

Lees hier meer over Coen.

 

Eigenschappen

 • Flexibel
 • Praktisch
 • Empathisch

Lees hier meer over Drs. Merijn.

 

 

Relatietherapie Amsterdam

Elke relatie kent tegenslagen en moeilijke periodes. Maar wat als het continu moeilijk is? Als u en uw partner niet meer op één lijn zitten en steeds verder uit elkaar groeien, kan relatietherapie de oplossing zijn. Relatietherapie Nederland biedt relatietherapie in Amsterdam: eerlijk, praktisch en gericht op kortdurende hulp. Meestal zijn binnen een paar gesprekken al grote stappen gemaakt.

Denkt u dat uw problemen niet ‘erg’ genoeg zijn voor relatietherapie? Dat is een misverstand! Juist door kleine problemen vroegtijdig aan te pakken voorkomt u grotere conflicten. Het is dus niet nodig te wachten tot u knallende ruzie heeft of dat u al spreekt over uit elkaar gaan. Door tijdig een relatietherapeut in te schakelen kunt u escalatie voorkomen.

Werkwijze relatietherapie Amsterdam

Bij Relatietherapie Nederland hebben we een heldere werkwijze. Geen langdurige trajecten en eindeloze gesprekken, maar een duidelijk plan van aanpak en praktische adviezen.

Relatietherapie Amsterdam
Relatietherapie Amsterdam

Samen met onze ervaren relatietherapeuten krijgt u inzicht in de pijnpunten van de relatie en hoe u en uw partner deze kunnen veranderen. Dat kunnen kleine ergernissen zijn maar ook een grote gebeurtenis die tot spanningen heeft geleid. Toch zijn ook grote problemen vaak al in enkele gesprekken te verbeteren.

De relatietherapeut kan van een afstandje bekijken waar het misgaat en helpt u beter communiceren. Hij of zij vertelt dus niet hoe u en uw partner met elkaar moeten omgaan, maar begeleidt u om hier samen weer een weg in te vinden. Dat kan vanaf onze locatie in Amsterdam, maar ook in andere steden kunt u bij ons terecht voor relatietherapie. Bijvoorbeeld voor relatietherapie in Amersfoort, of in Amstelveen.

Aanmelden voor relatietherapie in Amsterdam?

Loopt uw relatie niet goed? Voelt u steeds meer afstand tussen u en uw partner? En wilt u hier graag aan werken? Neem dan contact met ons op voor een intakegesprek in Amsterdam. U bent altijd op korte termijn welkom bij onze relatietherapeuten. Kijk hier op welke manier u een intakegesprek in wilt plannen.

 

 

 

 

Veel gestelde vragen

Kunnen we snel terecht voor een afspraak?
Ja, aangezien we een geen-wachtlijst-beleid hebben, kunt u op zeer korte termijn bij ons terecht. Vaak dezelfde week al indien dit wenselijk is.
Meldt u zich hier aan >>

Met welke relatieproblemen kunnen we ons aanmelden?
We zien partners met uiteenlopende relatieproblemen zoals communicatieproblemen, opgelopen relationele spanningen, jaloezie, intimiteitsproblemen, het gevoel dat uw partner u niet begrijpt en of aanvoelt, overspel, het gevoel dat u niet zichzelf kunt zijn binnen de relatie, ruzies en conflicten.
Bekijk hier veel voorkomende problemen die we behandelen >>

Is het ook mogelijk om relatietherapie online te volgen?
Ja, het is mogelijk om relatietherapie online te volgen, maar de reguliere face-to-face-vorm heeft de voorkeur. In deze corona-periode is online relatietherapie echter een goed alternatief

Is het niet verstandiger om onze relatie te beëindigen indien we relatietherapie nodig hebben?
Nee. U gaat individueel, maar ook als stel verschillende fasen in uw leven door. Er komen allerlei externe factoren die van invloed zijn op uw relatie. Ook al heeft u jarenlang een betekenisvolle relatie. In de meeste relaties doen zich onderweg relatieproblemen voor. Dus ook in uw geval is het zeer goed mogelijk dat u een goede relatie had waarbinnen toch gaandeweg bepaalde relatieproblemen zijn ontstaan. Veel relatieproblemen zijn oplosbaar en u kunt hier samen uitkomen. Het is dus niet verstandig om een relatie lichtvaardig te beëindigen – praat er eerst over, daar heeft u veel aan.

Welke relatietherapeut kunnen we het beste kiezen?
U kunt met een gerust hart in zee gaan met de therapeut bij u in de buurt. Relatietherapie Nederland werkt alleen met de beste relatietherapeuten: gebleken effectief in de aanpak van relatieproblemen, geregistreerd, ervaren en ze houden hun deskundigheid bij met bijscholingen, super- en intervisie etc.


Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.