Relatietherapie Den Haag

Relatietherapie Den Haag

Bent u onzeker over uw relatie? Mist u de fijne, liefdevolle momenten en groeien jullie steeds verder uit elkaar? Schakel dan hulp in. Relatietherapie Nederland biedt laagdrempelige relatietherapie in Den Haag. Met een kortdurende, doelgerichte aanpak helpen we jullie om elkaar weer terug te vinden.
Een relatie onderhouden gaat niet vanzelf. Veel stellen ervaren op enig moment een relatiedip. Het plezier en de ontspanning verdwijnen, irritaties en ruzies komen ervoor in de plaats. Of er is iets gebeurd, zoals toename van werkdruk of overspel, wat een zware wissel trekt op jullie relatie.
Jullie willen dit graag anders, hebben al vele gesprekken gehad….maar het lijkt niet te lukken. Herkent u dat? Dan is het misschien tijd voor relatietherapie. U hoeft niet te wachten tot het ‘erg genoeg’ is of de situatie escaleert. Ook bij kleine ergernissen helpt onze laagdrempelige aanpak om jullie relatie weer nieuwe, positieve energie te geven.

Werkwijze relatietherapie

Relatietherapie Den Haag

Een relatietherapeut helpt jullie beter communiceren. U en uw partner hebben bepaalde patronen ontwikkeld die de relatie beïnvloeden. De therapeut kan, met een frisse en onafhankelijke blik, die patronen benoemen en jullie helpen ze te veranderen. Het draait dus niet om wie van jullie ‘gelijk’ heeft maar om hoe u en uw partner weer nader tot elkaar kunnen komen. We gaan in gesprek over wat jullie dwars zit en vooral, hoe jullie dat samen kunnen oplossen. Want vaak is er wel een oplossing maar zien jullie hem zelf even niet.

Schaamt u zich dat het u niet alleen lukt? Dat is nergens voor nodig! Relatietherapie betekent niet dat u faalt of tekortschiet, het betekent dat jullie genoeg om elkaar geven om voor de relatie te vechten, ook als dat moeilijk is. In omgeving Den Haag helpen we u daar graag bij. Woont u in een andere regio? We bieden ook relatietherapie in onder meer Rotterdam en Haarlem.

Relatietherapeuten Den Haag           

Susan

Eigenschappen:

   • Aandachtig
   • Eerlijk
   • Analytisch
   • Scherp


Lees hier meer over relatietherapeut Susan.

Aanmelden voor relatietherapie in Den Haag?

Loopt uw relatie stroef, twijfel dan niet en neem contact met ons op. U kunt altijd op korte termijn terecht. We maken een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek. Daar maken we een vervolgplan met als doel dat u en uw partner weer een gezamenlijke toekomst van de relatie zien. Heeft u interesse? U kunt zich hier gemakkelijk aanmelden voor een intakegesprek op onze vestiging in Den Haag.Veel gestelde vragen

 

Kunnen we snel terecht voor een afspraak?
Aangezien we geen wachtlijst hebben, kunt u op zeer korte termijn bij ons terecht. Vaak dezelfde week al indien dit wenselijk is.
Meldt u zich hier aan >>

Met welke relatieproblemen kunnen we ons aanmelden?
We zien partners met uiteenlopende relatieproblemen zoals communicatieproblemen, opgelopen relationele spanningen, jaloezie, intimiteitsproblemen, het gevoel dat uw partner u niet begrijpt en of aanvoelt, overspel, het gevoel dat u niet zichzelf kunt zijn binnen de relatie, ruzies en conflicten.
Bekijk hier veel voorkomende problemen >>

Is het ook mogelijk om relatietherapie online te volgen?
Ja, het is mogelijk om relatietherapie online te volgen, maar in alle eerlijkheid heeft de reguliere vorm de voorkeur. In deze periode is online relatietherapie echter een goed alternatief

Is het niet verstandiger om onze relatie te beëindigen indien we relatietherapie nodig hebben?
Er zijn allerlei factoren die een invloed hebben op uw relatie. Daarnaast gaat u individueel, maar ook als stel verschillende fasen in uw leven door. Het is eerder een uitzondering dan de regel dat er geen relatieproblemen onderweg ontstaan. U kunt dus ondanks het hebben van een goede relatie toch gaandeweg relatieproblemen ontwikkelen.


Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.