Relatietherapie Eindhoven

Zoekt u een relatietherapeut in Eindhoven?

Loopt uw relatie niet prettig en zoekt u hulp? Relatietherapie Nederland biedt relatietherapie in Eindhoven en omgeving. Vaak zijn een paar gesprekken al voldoende om uw relatie weer op de rit te krijgen. In het begin van uw relatie ging alles als vanzelf. U was verliefd, het was altijd gezellig, U kon om elkaar lachen. Gaandeweg is dat veranderd. U ergert zich aan negatieve eigenschappen van uw partner en het plezier lijkt verdwenen uit uw relatie. Er ontstaan spanningen of ruzies. U en uw partner groeien fysiek en emotioneel verder uit elkaar. Klinkt dat herkenbaar? U bent niet de enige. Veel stellen maken ooit zo’n relatiedip mee. En gelukkig zijn deze relatieproblemen vaak op te lossen. Komt u daar samen niet uit? Dan is relatietherapie een goede stap.

Werkwijze relatietherapie

RelatietherapieDoor te erkennen dat er relatieproblemen zijn kunt u samen met uw partner gaan werken aan een oplossing. Vaak zorgen kleine veranderingen al voor een wereld van verschil. Als relatietherapeut in Eindhoven help ik u graag. In een intakegesprek bespreken we uw relatieproblemen. Gezamenlijk gaan we op zoek naar hoe u weer gelukkig kunt worden van en met elkaar. Onze relatietherapie is gericht op kortdurende hulp en praktische adviezen. Daarmee kunt u in veel gevallen snel met frisse moed verder. Kortom, blijf niet te lang rondlopen met twijfels over uw relatie of het nut van relatietherapie. De oplossing is dichterbij dan u denkt. Woont u niet in omgeving Eindhoven en zoekt u wel relatietherapie? U kunt ook terecht op één van onze andere locaties, zoals relatietherapie in Nijmegen of relatietherapie in Tilburg.

Relatietherapeuten Eindhoven

Relatietherapeut EindhovenEigenschappen

  • Vakman
  • Menselijk
  • Stevige persoonlijkheid

Lees hier meer over MSc. Theo

Aanmelden voor relatietherapie in Eindhoven?

Als u niet meer gelukkig bent in uw relatie en u er samen niet uit meer uit komt, wacht dan niet te lang met het inschakelen van een ervaren relatietherapeut. Dan voorkomt u onnodige spanningen en verdere verwijdering tussen u beiden. U kunt op korte termijn al terecht voor een intakegesprek. Dus wilt u de relatieproblemen aanpakken, met behulp van een relatietherapeut? Meldt u dan aan voor een intakegesprek bij Relatietherapie Nederland op locatie Eindhoven.

 

 

 

Veel gestelde vragen

Kunnen we snel terecht voor een afspraak?
Aangezien we geen wachtlijst hebben, kunt u op zeer korte termijn bij ons terecht. Vaak dezelfde week al indien dit wenselijk is.
Meldt u zich hier aan >>

Met welke relatieproblemen kunnen we ons aanmelden?
We zien partners met uiteenlopende relatieproblemen zoals communicatieproblemen, opgelopen relationele spanningen, jaloezie, intimiteitsproblemen, het gevoel dat uw partner u niet begrijpt en of aanvoelt, overspel, het gevoel dat u niet zichzelf kunt zijn binnen de relatie, ruzies en conflicten.
Bekijk hier veel voorkomende problemen >>

Is het ook mogelijk om relatietherapie online te volgen?
Ja, het is mogelijk om relatietherapie online te volgen, maar in alle eerlijkheid heeft de reguliere vorm de voorkeur. In deze periode is online relatietherapie echter een goed alternatief

Is het niet verstandiger om onze relatie te beëindigen indien we relatietherapie nodig hebben?
Er zijn allerlei factoren die een invloed hebben op uw relatie. Daarnaast gaat u individueel, maar ook als stel verschillende fasen in uw leven door. Het is eerder een uitzondering dan de regel dat er geen relatieproblemen onderweg ontstaan. U kunt dus ondanks het hebben van een goede relatie toch gaandeweg relatieproblemen ontwikkelen.

Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.