Relatietherapie Groningen

Zoekt u een relatietherapeut in Groningen?

Loopt uw relatie niet prettig en zoekt u hulp? Relatietherapie Nederland biedt relatietherapie in Groningen en omgeving. Vaak zijn een paar gesprekken al voldoende om uw relatie weer op de rit te krijgen. In het begin van uw relatie ging alles als vanzelf. U was verliefd, het was altijd gezellig, u kon om elkaar lachen. Gaandeweg is dat veranderd. U ergert zich aan negatieve eigenschappen van uw partner en het plezier lijkt verdwenen uit uw relatie. Er ontstaan spanningen of ruzies. U en uw partner groeien fysiek en emotioneel verder uit elkaar. Klinkt dat herkenbaar? U bent niet de enige. Veel stellen maken ooit zo’n relatiedip mee. En gelukkig zijn deze relatieproblemen vaak op te lossen. Komt u daar samen niet uit? Dan is relatietherapie een goede stap.

Werkwijze relatietherapie

Relatietherapie GroningenDoor te erkennen dat er relatieproblemen zijn kunt u samen met uw partner gaan werken aan een oplossing. Vaak zorgen kleine veranderingen al voor een wereld van verschil. Als relatietherapeut in Groningen help ik u graag. In een intakegesprek bespreken we uw relatieproblemen. Gezamenlijk gaan we op zoek naar hoe u weer gelukkig kunt worden van en met elkaar. Onze relatietherapie is gericht op kortdurende hulp en praktische adviezen. Daarmee kunt u in veel gevallen snel met frisse moed verder. Kortom, blijf niet te lang rondlopen met twijfels over uw relatie of het nut van relatietherapie. De oplossing is dichterbij dan u denkt. Woont u niet in omgeving Groningen en zoekt u wel relatietherapie? U kunt ook terecht op één van onze andere locaties, zoals relatietherapie in Assen of relatietherapie in Beilen.

Aanmelden voor relatietherapie in Groningen?

Als u niet meer gelukkig bent in uw relatie en u komt er samen niet uit, wacht dan niet te lang met het inschakelen van een ervaren relatietherapeut. Dan voorkomt u onnodige spanningen en verdere verwijdering tussen u beiden. U kunt op korte termijn al terecht voor een intakegesprek. Dus wilt u de relatieproblemen aanpakken, met behulp van een relatietherapeut? Meldt u dan aan voor een intakegesprek bij Relatietherapie Nederland op locatie Groningen.

 

 

 

Veel gestelde vragen

Kunnen we snel terecht voor een afspraak?
Ja, aangezien we een geen-wachtlijst-beleid hebben, kunt u op zeer korte termijn bij ons terecht. Vaak dezelfde week al indien dit wenselijk is. Meldt u zich hier aan >>
 
Met welke relatieproblemen kunnen we ons aanmelden?
We zien partners met uiteenlopende relatieproblemen zoals communicatieproblemen, opgelopen relationele spanningen, jaloezie, intimiteitsproblemen, het gevoel dat uw partner u niet begrijpt en of aanvoelt, overspel, het gevoel dat u niet zichzelf kunt zijn binnen de relatie, ruzies en conflicten. Bekijk hier veel voorkomende problemen die we behandelen >>
 
Is het ook mogelijk om relatietherapie online te volgen?
Ja, het is mogelijk om relatietherapie online te volgen, maar de reguliere face-to-face-vorm heeft de voorkeur. In deze corona-periode is online relatietherapie echter een goed alternatief.
 
Is het niet verstandiger om onze relatie te beëindigen indien we relatietherapie nodig hebben?
Nee. U gaat individueel, maar ook als stel verschillende fasen in uw leven door. Er komen allerlei externe factoren die van invloed zijn op uw relatie. Ook al heeft u jarenlang een betekenisvolle relatie. In de meeste relaties doen zich onderweg relatieproblemen voor. Dus ook in uw geval is het zeer goed mogelijk dat u een goede relatie had waarbinnen toch gaandeweg bepaalde relatieproblemen zijn ontstaan. Veel relatieproblemen zijn oplosbaar en u kunt hier samen uitkomen. Het is dus niet verstandig om een relatie lichtvaardig te beëindigen – praat er eerst over, daar heeft u veel aan.
 
Welke relatietherapeut kunnen we het beste kiezen?
U kunt met een gerust hart in zee gaan met de therapeut bij u in de buurt. Relatietherapie Nederland werkt alleen met de beste relatietherapeuten: gebleken effectief in de aanpak van relatieproblemen, geregistreerd, ervaren en ze houden hun deskundigheid bij met bijscholingen, super- en intervisie etc.

Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.