Relatietherapie Meppel

Relatietherapeuten Meppel             

Momenteel hebben we in Meppel helaas geen mogelijkheden voor relatietherapie.

 

Professionele relatietherapie Meppel

Bent u op zoek naar relatietherapie in Meppel? Dan bent u bij Relatietherapie Nederland aan het goede adres. Onze universitair geschoolde relatietherapeuten bieden u graag de ondersteuning, waar u naar op zoek bent. Inmiddels heeft u de eerste stap gemaakt door te erkennen dat er relatieproblemen binnen uw relatie zijn ontstaan. Indien u geen vertrouwen heeft om samen met uw partner deze problemen het hoofd te bieden, zorg dan dat u zo snel mogelijk hulp inschakelt. Het gevaar is namelijk dat u zowel emotioneel, als fysiek verder verwijdert van uw partner. Dit resulteert normaliter in enorme spanningen voor u, uw partner en eventueel uw kinderen. Daarnaast leert de ervaring dat het eenvoudiger is om samen naar een oplossing te zoeken wanneer u er vroeg bij bent. Vaak zorgen kleine veranderingen al voor een wereld van verschil.  Kortom, blijf er niet mee rondlopen. 

 

Werkwijze

De relatietherapeuten pakken uw relationele problemen stapsgewijs aan. Er wordt gestart met een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek wordt stilgestaan bij de moeilijkheden waar u beiden tegen aan loopt binnen uw relatie. Dit is nodig om een goede analyse te kunnen maken. Daarnaast is het belangrijk dat u beiden bewust wordt van de gevoelens en pijnpunten die uw partner ervaart. Vervolgens zult u samen met de relatietherapeut op zoek gaan naar oplossingen om samen weer gelukkig te kunnen zijn binnen uw relatie.  

Als u problemen ervaart binnen uw relatie, is het verstandig om niet te lang te wachten met het inschakelen van relatietherapie in Meppel. Dit is uiteraard ook mogelijk op onze locatie in Zwolle, of Hoogeveen.

 

Aanmelden intakegesprek

Meldt u vandaag nog aan voor een intakegesprek in Meppel bij Relatietherapie Nederland zodat u en uw partner op korte termijn de eerste stappen kunnen zetten richting een oplossing. Klikt u hier om u aan te melden voor een intakegesprek.

Adres locatie 

Stationsweg 70
7941 HG Meppel

 

 

 

Veel gestelde vragen

 

Kunnen we snel terecht voor een afspraak?
Aangezien we geen wachtlijst hebben, kunt u op zeer korte termijn bij ons terecht. Vaak dezelfde week al indien dit wenselijk is.
Meldt u zich hier aan >>

Met welke relatieproblemen kunnen we ons aanmelden?
We zien partners met uiteenlopende relatieproblemen zoals communicatieproblemen, opgelopen relationele spanningen, jaloezie, intimiteitsproblemen, het gevoel dat uw partner u niet begrijpt en of aanvoelt, overspel, het gevoel dat u niet zichzelf kunt zijn binnen de relatie, ruzies en conflicten.
Bekijk hier veel voorkomende problemen >>

Is het ook mogelijk om relatietherapie online te volgen?
Ja, het is mogelijk om relatietherapie online te volgen, maar in alle eerlijkheid heeft de reguliere vorm de voorkeur. In deze periode is online relatietherapie echter een goed alternatief

Is het niet verstandiger om onze relatie te beëindigen indien we relatietherapie nodig hebben?
Er zijn allerlei factoren die een invloed hebben op uw relatie. Daarnaast gaat u individueel, maar ook als stel verschillende fasen in uw leven door. Het is eerder een uitzondering dan de regel dat er geen relatieproblemen onderweg ontstaan. U kunt dus ondanks het hebben van een goede relatie toch gaandeweg relatieproblemen ontwikkelen.


Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.