Relatietherapie Nijmegen

Relatietherapeuten Nijmegen            

Relatietherapie Nijmegen

Eigenschappen:

   • Betrokken
   • Praktisch
   • Persoonlijk
   • Onderzoekend

 

Lees hier meer over relatietherapeut Emiel.

        

Relatietherapeut Nijmegen

Eigenschappen:

   • Volledige openheid
   • Ruimte voor beide kanten van het verhaal
   • Inzichtgevend
   • Oplossingsgericht

 

Lees hier meer over relatietherapeut Wiebe.

 

Voor relatietherapie in Nijmegen staat Relatietherapie Nederland graag voor u klaar. Met diverse professionele therapeuten kunnen we u altijd de ondersteuning bieden die u zoekt. Zo helpen we u graag op weg om samen met uw partner de relatie te kunnen herstellen. Een relatie of huwelijk is een verbintenis tussen twee unieke personen. Toch kunnen er na verloop van tijd kleine haarscheurtjes in de onderlinge verstandhouding plaatsvinden, die uit kunnen groeien tot grotere relatieproblemen.

Dit kan komen door invloeden van buitenaf, een te hoge werkdruk of ineffectieve communicatie. Vooral een gebrek aan communicatie en inzicht kan voor vervelende relatieproblemen zorgen. U en uw partner komen daardoor niet alleen fysiek, maar ook mentaal steeds verder van elkaar af te staan. U voelt zich niet begrepen of gehoord. Uiteindelijk mondt dit uit in irritaties welke voor steeds terugkerende conflicten zorgen. Bij Relatietherapie Nederland geven we u graag weer de juiste handvatten om door te kunnen gaan.

Het in kaart brengen en inzichtelijk maken van de problemen die u ervaart binnen uw relatie is daarbij van groot belang. Of u nu kiest voor hulp in Nijmegen, of liever gebruik maakt van relatietherapie op een andere locatie. Doordat onze therapeuten werkbaar zijn op diverse vestigingen, kunt u altijd beschikken over de juiste relatietherapie bij u in de buurt.

Professionele relatietherapie omgeving Nijmegen

Relatietherapie
Relatietherapie

Spanningen in de relatie kunnen met relatietherapie in Nijmegen. In veel gevallen staat u beiden op een kruispunt waarvan u niet meer weet welke richting u op moet. Zeker als de onderlinge communicatie al verstoord is, lijkt een bevredigende oplossing verder weg dan ooit. Toch kunnen kleine aanpassingen, inzichten en veranderingen een groot effect hebben.

Daarom pakken we bij Relatietherapie Nederland uw relationele problemen stapsgewijs aan. Aan de hand van een intakegesprek brengen we de problemen die u en uw partner ervaren in kaart. Aan de hand van deze hulpvraag kunnen we een persoonlijk en op maat gemaakt behandelplan uitwerken welke volledig aansluit bij uw relatieproblemen. Op deze manier leert u anders naar elkaar kijken, kleine signalen opvangen en daar op de juiste manier op te reageren. Het herstellen van de balans tussen u en uw partner is daarbij altijd het uitgangspunt. Wanneer dit is gelukt, kunt u beiden weer vol vertrouwen naar de toekomst kijken. Als u problemen ervaart in uw relatie, is het goed om niet te lang te wachten met het inschakelen van professionele hulp. Dat kan vanaf onze locatie in Nijmegen, maar ook in andere steden kunt u bij ons terecht voor relatietherapie. Bijvoorbeeld voor relatietherapie in Eindhoven, of in Tilburg.

 

 

 

 

 

 

Veel gestelde vragen

Kunnen we snel terecht voor een afspraak?
Aangezien we geen wachtlijst hebben, kunt u op zeer korte termijn bij ons terecht. Vaak dezelfde week al indien dit wenselijk is.
Meldt u zich hier aan >>

Met welke relatieproblemen kunnen we ons aanmelden?
We zien partners met uiteenlopende relatieproblemen zoals communicatieproblemen, opgelopen relationele spanningen, jaloezie, intimiteitsproblemen, het gevoel dat uw partner u niet begrijpt en of aanvoelt, overspel, het gevoel dat u niet zichzelf kunt zijn binnen de relatie, ruzies en conflicten.
Bekijk hier veel voorkomende problemen >>

Is het ook mogelijk om relatietherapie online te volgen?
Ja, het is mogelijk om relatietherapie online te volgen, maar in alle eerlijkheid heeft de reguliere vorm de voorkeur. In deze periode is online relatietherapie echter een goed alternatief

Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.