Relatietherapie Utrecht

Relatietherapeuten Utrecht               

 

Relatietherapeut ZwolleEigenschappen:

   • Nuchter
   • ‘To the point’
   • Geen ‘geitenwollensok’
   • Gericht op kortdurende hulp

Lees hier meer over Drs. Rienk Spoelstra

 

 

Relatietherapie Utrecht

Bent u op zoek naar relatietherapie in Utrecht? Dan bent u bij Relatietherapie Nederland aan het goede adres. Onze universitair geschoolde relatietherapeuten bieden u graag de ondersteuning, waar u naar op zoek bent. Inmiddels heeft u de eerste stap gemaakt door te erkennen dat er relatieproblemen binnen uw relatie zijn ontstaan. Indien u geen vertrouwen heeft om samen met uw partner deze problemen het hoofd te bieden, zorg dan dat u zo snel mogelijk hulp inschakelt. Het gevaar is namelijk dat u zowel emotioneel, als fysiek verder verwijdert van uw partner. Dit resulteert normaliter in enorme spanningen voor u, uw partner en eventueel uw kinderen. Daarnaast leert de ervaring dat het eenvoudiger is om samen naar een oplossing te zoeken wanneer u er vroeg bij bent. Vaak zorgen kleine veranderingen al voor een wereld van verschil.  Kortom, blijf er niet mee rondlopen. 

Gevolgen relatieproblemen

Wanneer u zich middenin een relatie bevindt die op dit moment niet goed meer voelt, weet u dat dit enorm veel spanningen met zich meebrengt. Als gevolg van de relatieproblemen voelt u zich minder gelukkig, neerslachtig of wellicht depressief. Daarnaast resulteren de spanningen vaak in een verstoorde nachtrust en een gebrek aan energie. Dikwijls treden er ook stressgerelateerde lichamelijke klachten op zoals, hoofdpijn of rugpijn. Wellicht herkent u dit. Deze klachten zijn echter te voorkomen indien u in een vroeg stadium van strubbelingen, ergernissen of conflicten binnen uw relatie hulp zoekt bij een relatietherapeut. U voorkomt hiermee dat u emotioneel en fysiek verder van elkaar verwijdert.

Werkwijze Relatietherapie Utrecht

Relatietherapie
Relatietherapie

Ergernissen, conflicten en problemen komen voor binnen de meeste relaties. Het goed samen kunnen blijven communiceren is daarbij van groot belang. Toch is dit niet altijd vanzelfsprekend. Soms kan het gebeuren dat de onderlinge verstandhouding zo verstoord is dat u en uw partner steeds verder van elkaar verwijderd lijken te raken. Een oplossing lijkt verder weg dan ooit.

Onze universitair geschoolde relatietherapeuten helpen u graag om samen op zoek te gaan naar een oplossing voor uw relatieproblemen. Na de aanmelding zal er worden gestart met een intake waarin u aan kunt geven waar u tegen aanloopt binnen uw relatie. De relatietherapeut zal het eerste gesprek analyseren en in het vervolg van het traject gaat uw relatietherapeut samen met u op zoek naar oplossingen. Onze relatietherapeuten zijn gericht op praktische, effectieve en kortdurende hulp. Het doel is namelijk dat u zo snel mogelijk weer verder kunt zonder onze hulp. Met diverse vestigingen bieden we u altijd de ondersteuning die u nodig heeft. U kunt namelijk ook bij ons terecht voor relatietherapie in Amersfoort en Amsterdam, indien dit praktischer is. Onze ervaren therapeuten staan graag voor u klaar.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden in Utrecht!

 

Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.