Michelle

Over mij

Ik ben Michelle, woonachtig in Amsterdam en kom oorspronkelijk uit Limburg. Mijn Limburgse charme mix ik tegenwoordig met de Amsterdamse directheid en dit lijkt ervoor te zorgen dat men graag bij mij komt voor advies of hulp. Na mijn studies ben ik werkzaam geweest voor justitie en vervolgens heb ik het land door gereisd om voor diverse bedrijven hulpverlening te bieden. In 2016 dacht ik het wordt tijd om al de dingen die ik heb geleerd en ervaren, om te zetten in mijn eigen droom: een eigen praktijk! Ik ben psycholoog NIP en beschik zodoende over geruime ervaring binnen de generalistische basis en gespecialiseerde GGZ. Daarnaast ben ik opgeleid in de cognitieve gedragstherapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie en Mindfulness. En pas ik veelvuldig ACT-technieken, RET-technieken en methodes van de positieve psychologie toe tijdens mijn gesprekken. Wat ik vaak terug hoor, is dat men mijn enthousiasme en humor, maar ook mijn confronterende en betrouwbare instelling waardeert. Ik zorg er graag voor dat jij je op je gemak voelt en zal er dan ook voor zorgen dat je veerkrachtiger de deur uitgaat.

Relatietherapie

Mijn passie voor relatietherapie is in 2015 aangewakkerd toen ik diverse workshops kreeg van een collega in EFT principes. Deze technieken blijken zeer doeltreffend voor relatievraagstukken omdat ze gericht zijn op het weer in contact komen met elkaar. Zelf vind ik het belangrijk om stellen afzonderlijk als ook samen te spreken om zo een gedegen, volledige aanpak te hanteren. Ik ben van het principe: als je een huis bouwt begin je ook niet met de inrichting, maar bij de fundering. Samen gaan we op zoek naar de basis van jullie relatie.
Fundamentele begrippen als vertrouwen, communicatie en plezier horen hierbij en zijn mijn fundering binnen de therapiegesprekken. Ik ben van de huiswerkopdrachten en zal ook eerlijk zijn over een kans van slagen.

Kosten

De kosten voor een consult relatietherapie  zijn €115,- (incl. BTW) per 90 minuten.

 

Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.