MSc. Theo

Over mij

Relatietherapeut Eindhoven

Mijn naam is Theo van den Hoven. Ik heb kantoor in Eindhoven en in Budel. Ik ben afgestudeerd in relatietherapie, emotional focused therapie (EFT), psychologie en contextuele therapie. Daarbij geef ik ook supervisie. Naast deze interesses heb ik een gezin met een liefdevolle vrouw en 4 kinderen.

Relatietherapie

De stap naar hulp voor relatieproblemen is niet gemakkelijk. Soms is het helpend om samen te werken met een professional. Ik kan met jullie kijken naar onderliggende behoeften die moeilijk gezien kunnen worden in de vicieuze cirkel van onbegrip en/of negativiteit. Door deze behoeften anders te ervaren en communiceren kunnen er onvermoede mogelijkheden ontwikkeld worden. Dit leidt tot een toename van zelfvertrouwen,
Zoals bovenstaand beschreven heb ik mij de afgelopen jaren ontwikkeld en werk ik vanuit verschillende invalshoeken, zoals EFT (Emotion Focused Therapy), systeemtherapie, supervisie en coaching, contextuele therapie, maar bovenal ben ik als mens in contact met jullie waardoor ik werkelijk ervaar wat er nodig is voor beiden.
Bent u op zoek naar een vakman als relatietherapeut en stevige persoonlijkheid dab kunt u contact met mij opnemen.

Kosten

Tijdens kantooruren zijn de kosten voor een consult €115,- (incl. BTW) per uur. In de avonduren (vanaf 18 uur) vraag ik een extra toeslag van €10 per uur.

 

 

Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.