Safiera

Over mij

Ik ben Safiera en ik ben afgestudeerd als psychodynamisch therapeut. Ik kan je ondersteunen via coaching, therapie en trainingen. Ik ben ervan overtuigd dat als je werkt aan je interne problemen, dat dit tot uiting zal komen in je externe uitstraling en dat het tot een verbetering in je handelen zal leiden. Ik geloof dat iedereen kan groeien, mits je hier voor open staat. Ik help je hier graag bij. Dit doe ik met respect, zorgvuldigheid, oprechte verbinding, veiligheid, reflectie en integriteit.


Relatietherapie

Soms zijn we onszelf en elkaar kwijt geraakt. Dan is het belangrijk om onszelf en ook elkaar weer terug te vinden. Wat was er nou zo interessant, liefdevol, leuk en bijzonder aan jezelf en aan de ander? Met de juiste intentie en inspanning kun je via relatietherapie opnieuw in jezelf en in je relatie investeren. Ik doe dit via het therapeutisch psychodynamisch werken. Dit betekent dat we op zoek gaan naar de beste communicatievorm. Bij de één is dit meer cognitief, bij de ander is dit meer lichaamsgericht. Binnen de psychodynamische therapievorm kan ik schakelen tussen meerdere specialistische technieken.
In de samenwerking gaan we op zoek naar de juiste therapeutische technieken om aan te sluiten bij jullie vraagstuk met als uiteindelijk doel zelf te groeien en je relatie opnieuw op te laten bloeien. Opnieuw verbinden, opnieuw samen sterk worden en opnieuw dat doen wat het beste voor zowel jullie individueel en als koppel is.

Kosten

De kosten voor een intakegesprek van een uur zijn €90,-inclusief btw en de kosten voor een vervolgconsult bedragen €110,- inclusief btw per uur.

 

Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.