Safiera Zechiël

Over mij

Ik ben Safiera Zechiel en ik ben afgestudeerd als psychodynamisch therapeut. Dit betekent dat ik u kan ondersteunen via coaching, therapie en het aanbieden van trainingen.  Ik geloof in het proces van werken aan de interne aspecten, dat zich zal ontplooien tot externe uitstraling en uitvoering. Ik geloof in de kracht tot groei, als jij klaar bent voor het proces. Dit doe ik met respect, zorgvuldigheid, oprechte verbinding, veiligheid, reflectie en integriteit.

Relatietherapie

Soms zijn we onszelf en elkaar kwijt. Dan is het belangrijk om onszelf en elkaar terug te vinden. Wat was er nou zo interessant, liefdevol, leuk en bijzonder aan de ander? Met de juiste intentie en inspanning kan je via relatietherapie volledig opnieuw in jezelf en je relatie investeren. Ik doe dit via het therapeutisch psychodynamisch werken. Dit betekent dat we op zoek gaan naar de communicatie die wij gezamenlijk kunnen voeren. Bij de een is dit meer cognitief, bij de ander is dit meer lichaamsgericht werken. Binnen de psychodynamische therapie vorm kan ik schakelen tussen meerdere specialistische technieken. Dit kan zijn van NLP, tot familieopstellingen. Of van Regressiewerk tot RET-werken.

In de samenwerking gaan we op zoek naar de juiste therapeutische technieken om aan te sluiten bij jullie vraagstuk. Met als uiteindelijk doel volledige groei in jezelf en je relatie. Opnieuw verbinden, opnieuw samen sterk worden en opnieuw dat doen wat het beste voor jullie individueel of als koppel is.

Kosten

De kosten voor een consult bedragen €90,- per uur.

 

Relatieproblemen

Lees hier meer over de meest voorkomende relatieproblemen.