Werkwijze

Stap 1: Erkenning relatieproblemen

U en uw partner hebben inmiddels de eerste stap genomen door te erkennen dat er moeilijkheden binnen uw relatie zijn ontstaan. 

Stap 2: Aanmelden Relatietherapie

Bij Relatietherapie Nederland kunt u erg eenvoudig online een afspraak inplannen. U kunt namelijk zelf een datum en tijdsblok selecteren op de aanmeldpagina van de locatie. Vervolgens versturen wij u een afspraakbevestiging per email. 

Stap 3: Intakegesprek

U komt samen met uw partner naar het gesprek. Tijdens de intake zal de relatietherapeut een analyse maken van de relatieproblemen binnen uw relatie. Het is  belangrijk dat hier ruim de tijd voor wordt genomen, zodat de problemen goed in kaart worden gebracht. Het gaat dan om de problemen waar u en uw partner tegen aanlopen binnen de relatie. Op basis van de intake stelt de relatietherapeut een coachingsplan op. Hierin staat de probleemsituatie beschreven en de werkwijze om de relatieproblemen aan te pakken.  

Stap 4: Start relatietherapie

Het coachingsplan zal worden besproken, zodat u weet waar u aan toe bent. Vervolgens zal er worden aangevangen met de relatietherapie.  De tijdsduur van de vervolggesprekken na de intake is normaliter 1,5 uur. Hier is uiteraard overleg in mogelijk.

CONTACT

Heeft u vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op.